Gamunity is game design: ontwikkeling van singleplayer spellen, multiplayer spellen en chat systemen

Game ontwikkeling in Utrecht

Dankzij Gamunity wordt gameontwikkeling weer betaalbaar in Nederland! Voorheen gevestigd in Utrecht (nu Tilburg) en nog sterke banden met de stad, ontwikkelen wij singleplayer games, multiplayer games, chats en community tools van allerlei soorten en maten. Gamunity biedt gameontwikkeling van hoge standaard en werkt uw verzoek snel en effectief uit. Wij maken alles van kleine platformspelletjes tot uitgebreide multiplayer gaming communities met chatrooms, profielen, scorelijsten, online toernooien, betaalde lidmaatschappen en meer! Daarnaast specialiseren wij ons ook in chat- en live support applicaties, als alleenstaande applicatie en soms samen met het ontwikkelen van een spelletje.

Wij ontwikkelen alle games op maat waarbij wij uw huisstijl, thema of concept voortborduren in het spel. De meeste games ontwikkelen wij 'browserbased', oftewel rechtstreeks in Internet Explorer of een andere browser te spelen zonder iets te hoeven downloaden.

Game design is meestal een best omvangrijke klus. Het vergt een investering in tijd en geld. Toch weten wij scherpe prijzen op de markt te zetten dankzij een gemotiveerd en snelwerkend netwerk van game designers.

Gamunity: uw gamedesign voor game ontwikkeling!

Wilt u een game laten designen en/of programmeren en zoekt u een geschikte partij om de ontwikkeling bij te laten doen? Informeer naar de mogelijkheden van ontwikkeling bij Gamunity. Het startsein voor het traject gaat vooraf aan een goed en vrijblijvend gesprek over vormgeving, gameplay, opbouw en techniek. U hoeft geen technische kennis te hebben, maar het is belangrijk om goed te bespreken wat gemaakt zou kunnen worden. Hierna is het aan ons de beurt om het voorstel uit te werken. Na uw feedback over de game verwerkt te hebben in dit voorstel, ontwikkelen wij het concept tot game (een applicatie of een webgame in bijvoorbeeld Flash). Gedurende deze periode van game design, houden wij u periodiek op de hoogte van de voortgang. Als laatste wordt de game getest en daarna geïntegreerd in uw website.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, of stel een vraag!


Bekijk ons demo filmpje!

Druk hiernaast op de playbutton en leun achterover! Klik daarna door naar het onderdeel waarover u meer informatie wilt:


Waarom wilt u een singleplayer of multiplayer spel?

Miljoenen mensen spelen dagelijks spellen op internet. Als een spel goed en echt leuk is om te spelen, dan blijkt dit voor veel extra bezoekers te zorgen. Bezoekers komen terug en vertellen het door aan anderen. Als u uw spel inzet om uw product te promoten, dan zullen bezoekers uw product veel beter onthouden. Spellen blijken ook goede verzamelaars van persoonsgegevens te zijn. Mensen laten makkelijker hun gegevens achter als ze daarmee verder kunnen in het spel.

Als wij praten over uitgebreide spellen, zoals multiplayer games of chats, dan kan het introduceren van delux lidmaatsschappen of betalen per spel erg lucratief zijn. Ook al is de investering aanvankelijk groot, blijven dergelijke inkomsten binnenstromen. Ook vele jaren later.

Alle economische redenen opzij geschoven, kan een spel ook een positief maatschappelijk effect hebben. Zoals een educatief spel. Vooral voor jongeren blijkt dit een goede manier van leren te zijn. Daarnaast kan behendigheid of computervaardigheid geoefend worden dankzij goed uitgekiende spellen.

Stel ons een vraag of verzoek om een offerte

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoon nummer (eventueel):
Uw vraag en/of verzoek:
Typ de drie cijfers over:
Typ deze code over in het hokje hieronder! Code:
De makkelijkste manier om te achterhalen wat Gamunity voor u kan betekenen, is door ons rechtstreeks een vraag te stellen! Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Tip: vraag naar onze herfstkorting! Deze korting wordt niet op de website genoemd en maakt game design wel héél aantrekkelijk!