Gamunity is game design: ontwikkeling van singleplayer spellen, multiplayer spellen en chat systemen

Game, webgame, spelletjes programmeur

Dankzij Gamunity als programmeur, wordt het laten programmeren van een game of spelletje weer betaalbaar in Nederland! Wij zijn programmeurs van singleplayer games, multiplayer games, chats en community tools van allerlei soorten en maten. Gamunity biedt spelontwerp van hoge standaard en werkt uw verzoek snel en effectief uit. Wij maken alles van kleine platformspelletjes tot uitgebreide multiplayer gaming communities met chatrooms, profielen, scorelijsten, online toernooien, betaalde lidmaatschappen en meer! Daarnaast specialiseren wij ons ook in chat- en live support applicaties, als alleenstaande applicatie en soms samen met het te programmeren spel.

Wij bieden als spel programmeurs spelontwerp op maat waarbij wij uw huisstijl, thema of concept voortborduren in het spel. De meeste spelletjes ontwerpen wij 'browserbased', oftewel rechtstreeks in Internet Explorer of een andere browser te spelen zonder iets te hoeven downloaden.

Voor de game programmeur is het maken van een complete game meestal een best omvangrijke klus. Het vergt een investering in tijd en geld. Toch weten wij scherpe prijzen op de markt te zetten dankzij een gemotiveerd en snelwerkend netwerk van spel ontwerpers, spel designers en spel programmeurs.

Gamunity: uw programmeur bij uitstek!

Wilt u een spel laten ontwerpen en/of programmeren en zoekt u een geschikte partij om dit bij te laten doen? Informeer naar de mogelijkheden van Gamunity. Het startsein voor het ontwerptraject gaat vooraf aan een goed en vrijblijvend gesprek over vormgeving, gameplay, opbouw en techniek. U hoeft geen technische kennis te hebben, maar het is belangrijk om goed te bespreken wat gemaakt zou kunnen worden. Hierna is het aan ons de beurt om het voorstel uit te werken. Na uw feedback over het ontwerp verwerkt te hebben in dit voorstel, programmeren wij het concept tot een compleet en volledig functionerend spel. Gedurende deze periode van programmeren, houden wij u periodiek op de hoogte van de voortgang. Als laatste wordt het spel getest en daarna geïntegreerd in uw website.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, of stel een vraag!


Bekijk ons demo filmpje!

Druk hiernaast op de playbutton en leun achterover! Klik daarna door naar het onderdeel waarover u meer informatie wilt:


Waarom wilt u een singleplayer of multiplayer spel?

Miljoenen mensen spelen dagelijks spellen op internet. Als een spel goed en echt leuk is om te spelen, dan blijkt dit voor veel extra bezoekers te zorgen. Bezoekers komen terug en vertellen het door aan anderen. Als u uw spel inzet om uw product te promoten, dan zullen bezoekers uw product veel beter onthouden. Spellen blijken ook goede verzamelaars van persoonsgegevens te zijn. Mensen laten makkelijker hun gegevens achter als ze daarmee verder kunnen in het spel.

Als wij praten over uitgebreide spellen, zoals multiplayer games of chats, dan kan het introduceren van delux lidmaatsschappen of betalen per spel erg lucratief zijn. Ook al is de investering aanvankelijk groot, blijven dergelijke inkomsten binnenstromen. Ook vele jaren later.

Alle economische redenen opzij geschoven, kan een spel ook een positief maatschappelijk effect hebben. Zoals een educatief spel. Vooral voor jongeren blijkt dit een goede manier van leren te zijn. Daarnaast kan behendigheid of computervaardigheid geoefend worden dankzij goed uitgekiende spellen.

Stel ons een vraag of verzoek om een offerte

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoon nummer (eventueel):
Uw vraag en/of verzoek:
Typ de drie cijfers over:
Typ deze code over in het hokje hieronder! Code:
De makkelijkste manier om te achterhalen wat Gamunity voor u kan betekenen, is door ons rechtstreeks een vraag te stellen! Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Tip: vraag naar onze herfstkorting! Deze korting wordt niet op de website genoemd en maakt game design wel héél aantrekkelijk!