Gamunity is game design: ontwikkeling van singleplayer spellen, multiplayer spellen en chat systemen

Wij maken games en gadgets

UPDATE: Wij zijn gestopt met het maken van gadgets voor Hyves. Wij maken wel games voor Facebook en wij kunnen share/like/follow functionaliteiten voor alle social media integreren in games.

Gamunity maakt op maat gemaakte games en gadgets
! Denk hierbij aan singleplayer games, multiplayer games, chats en community tools van allerlei soorten en maten. Maar ook gadgets die mensen op hun profiel kunnen plaatsen en kunnen doorsturen naar andere personen in hun contactlijst.

Dankzij deze functionaliteit is het mogelijk om de game of gadget gepersonaliseerd en viral (zich verspreidend) te maken. Vrienden kunnen het bijvoorbeeld tegen elkaar opnemen en hun eigen persoonlijke hiscore lijst hebben. Als het spel leuk is - en hier zorgt Gamunity voor! - zal het zich verspreiden onder spelers en zo voor veel exposure voor u zorgen. Benut nu de kracht van social media en laat een spel makenom uw product, dienst of boodschap te promoten!

Wij zijn een slagvaardig team van professionele game designers en maken voor u op maat gemaakte online games van hoge standaard. Wij maken alles van kleine online eenpersoons spelletjes tot uitgebreide multiplayer gaming communities met chatrooms, profielen, scorelijsten, online toernooien, betaalde lidmaatschappen en meer! Daarnaast specialiseren wij ons ook in chat- en live support applicaties, als alleenstaande applicatie en soms samen met het te ontwikkelen spel.

Maar wat betekent een op maat gemaakt spel voor u? Het betekent een spel dat volledig inspeelt op uw concept, uw huisstijl en uw product of dienst. Het spel zorgt ervoor dat uw bezoekers en klanten spelenderwijs uw product, dienst of merk leren kennen. Wij bieden spelontwikkeling op maat waarbij wij uw huisstijl, thema of concept voortborduren in het spel. De meeste spelletjes ontwikkelen wij 'browserbased', oftewel rechtstreeks in Internet Explorer of een andere browser te spelen zonder iets te hoeven downloaden (zoals in HTML5 of Flash).

Het laten ontwikkelen van een compleet spel is meestal een omvangrijke klus. Het vergt een investering in tijd en geld. Toch weten wij scherpe prijzen op de markt te zetten dankzij een gemotiveerd en snelwerkend netwerk van game designers.

Gamunity ontwikkelt games en gadgets en integreert ze voor u!

Wilt u een spelletje op maat laten ontwikkelen en/of programmeren en zoekt u een geschikte partij om dit bij te laten doen? Informeer naar de mogelijkheden van spelontwikkeling bij Gamunity. Het startsein voor het ontwerptraject gaat vooraf aan een  vrijblijvend gesprek over vormgeving, gameplay, opbouw en techniek. U hoeft geen technische kennis te hebben, maar het is belangrijk om goed te bespreken wat gemaakt zou kunnen worden. Hierna is het aan ons de beurt om het voorstel uit te werken. Na uw feedback over het ontwerp van het spel verwerkt te hebben in dit voorstel, ontwikkelen wij het concept tot een volwaardig spel. Gedurende deze periode, houden wij u periodiek op de hoogte van de voortgang. 

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, of stel een vraag!


Bekijk ons demo filmpje!

Druk hiernaast op de playbutton en leun achterover! Klik daarna door naar het onderdeel waarover u meer informatie wilt:


Waarom wilt u een singleplayer of multiplayer spel?

Miljoenen mensen spelen dagelijks spellen op internet. Als een spel goed en echt leuk is om te spelen, dan blijkt dit voor veel extra bezoekers te zorgen. Bezoekers komen terug en vertellen het door aan anderen. Als u uw spel inzet om uw product te promoten, dan zullen bezoekers uw product veel beter onthouden. Spellen blijken ook goede verzamelaars van persoonsgegevens te zijn. Mensen laten makkelijker hun gegevens achter als ze daarmee verder kunnen in het spel.

Als wij praten over uitgebreide spellen, zoals multiplayer games of chats, dan kan het introduceren van delux lidmaatsschappen of betalen per spel erg lucratief zijn. Ook al is de investering aanvankelijk groot, blijven dergelijke inkomsten binnenstromen. Ook vele jaren later.

Alle economische redenen opzij geschoven, kan een spel ook een positief maatschappelijk effect hebben. Zoals een educatief spel. Vooral voor jongeren blijkt dit een goede manier van leren te zijn. Daarnaast kan behendigheid of computervaardigheid geoefend worden dankzij goed uitgekiende spellen.

Stel ons een vraag of verzoek om een offerte

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoon nummer (eventueel):
Uw vraag en/of verzoek:
Typ de drie cijfers over:
Typ deze code over in het hokje hieronder! Code:
De makkelijkste manier om te achterhalen wat Gamunity voor u kan betekenen, is door ons rechtstreeks een vraag te stellen! Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Tip: vraag naar onze zomerkorting! Deze korting wordt niet op de website genoemd en maakt game design wel héél aantrekkelijk!