Gamunity is game design: ontwikkeling van singleplayer spellen, multiplayer spellen en chat systemen

Beheer & Tracking van gamers: krijg inzicht in het gedrag en de prestaties van uw gamers!

Vaak is het wenselijk om exact te weten hoe uw gamers gamen. Bijvoorbeeld als u een educatieve game hebt en u wilt weten hoe uw leerlingen presteren in de game: Hoe ver (welke leerstof) zijn ze gekomen? Hoeveel fouten maakten zij en waar? Welke leerling ligt voor en welke achter? Dit kan ons systeem nauwkeurig per gamer bijhouden. In andere gevallen gaat het juist meer om de globale data. Hoe dan ook: dit kan door een beheeromgeving aan het spel toe te voegen. Deze komen in vele soorten- en maten, zoals u hieronder kunt lezen.

Docent en leerlingen structuur

Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van beheeromgevingen waar er sprake is van een docent en een klas met leerlingen. Het hoeft hierbij niet letterlijk docenten en leerlingen te zijn; het kunnen ook bijvoorbeeld coaches en participanten zijn. Of werkgever en werknemers. Het gaat erom dat er één initiator is die opdrachten uitzet aan een groep personen. De initiator wil natuurlijk nauwkeurig meten hoe de uitgenodigde personen presteren, hoe zij presteren en wie nog wat aanmoediging vergt. Ook moet het systeem meerdere initiatoren aankunnen, zodat bijvoorbeeld meerdere docenten hun klassen kunnen toevoegen en monitoren.

Een dergelijk systeem kunnen wij zeer flexibel opzetten en aanpassen aan uw wensen. Of het nou gaat om docenten, coaches, werkgevers, guru's of eindbazen! Wij leveren hierin maatwerk voor het beste resultaat.

Een dergelijk systeem kan ook een open karakter hebben, waarbij bezoekers van uw game vrij klassen met leerlingen kunnen aanmaken en beheren. 

Bekijk deze up-and-running docentendelen:
  • Redactiesommen: Docenten kunnen gratis hun leerlingen aanmaken en sommen laten oefenen!
  • James.games: Leer d.m.v quizen en wissel af met gaming!
Stel ons een vraag of verzoek om een offerte

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoon nummer (eventueel):
Uw vraag en/of verzoek:
Typ de drie cijfers over:
Typ deze code over in het hokje hieronder! Code:
De makkelijkste manier om te achterhalen wat Gamunity voor u kan betekenen, is door ons rechtstreeks een vraag te stellen! Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Tip: vraag naar onze winterkorting! Deze korting wordt niet op de website genoemd en maakt game design wel héél aantrekkelijk!