Gamunity is game design: ontwikkeling van singleplayer spellen, multiplayer spellen en chat systemen

Wij zijn ontwikkelaars van chat applicaties en community tools

Het hebben van een chat applicatie op uw website werkt zeer bevorderend voor uw bezoekersaantallen en uw naamsbekendheid. Zo gauw de chat op gang is gekomen, kunnen bezoekersaantallen omhoog schieten. De chat is een van de bouwblokken die nodig zijn voor community vorming.

Gamunity rekent vaste, eenmalige prijzen voor de chat applicaties en maakt deze op maat. Dus geen maandelijkse kosten. Geen betaling per aantal simultane gebruikers. Geen verborgen kosten. Dankzij Gamunity worden chat applicaties en chat systemen weer betaalbaar!

Losse chats en chatboxen voor uw website

Gamunity maakt onder andere losse chats op maat welke naadloos in uw vormgeving geïntegreerd kunnen worden. U krijgt een chat die perfect bij uw website past. In overleg, kan de chat gebruik maken van databases van uw eigen site (of andersom). Voorbeeld: wilt u uw klanten uit uw klantenbestand de mogelijkheid geven om te kunnen chatten? Dan kan de chat inloggegevens halen uit uw klantendatabase. Omgekeerd kunt u geregistreerde gegevens uit de chat gebruiken in de rest van uw website (bijvoorbeeld door op de site te tonen of de persoon zich in de chat bevindt). Naar gelang uw wens, kan de chat bestaan uit slechts een chatroom, of meerdere (tot oneindig). De chat wordt zoveel mogelijk geïntegreerd met de overige community aspecten van uw website, zoals ledenbestanden, forums en profielen. Heeft u geen andere community aspecten maar wenst u die wel, dan kan Gamunity ook hier van betekenis zijn. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen omtrend onze chats en chat systemen!

Complete op maat gemaakte chatsystemen

Wordt de chat een van de belangrijkste aspecten van uw website? Dan wilt u waarschijnlijk een chatsysteem. Dit systeem is veel uitgebreider dan een gewone chatbox en kan veel groter opgezet worden. Misschien wilt u chatten combineren met dating of speeddating? Of een hele community opbouwen omtrend een bepaald onderwerp. Onze chatsystemen worden op maat gemaakt en geintegreerd in uw website. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Livechats en Liveconsult toepassingen

Het is erg mooi als u chatondersteuning kunt bieden aan uw klanten. Als zij een vraag hebben, kunnen ze met een klik op de knop een prive-chat starten met u of met een andere verkoper. U ziet de vragen binnenkomen en kunt met meerdere tegelijkertijd in gesprek zijn. Voor complexere producten blijkt een dergelijke chat toepassing erg bevorderlijk. Vraag ons naar de mogelijkheden om dergelijke systemen in samenwerking te realiseren.